sunnuntai 6. lokakuuta 2013

I'm holding my breath

hannnaa 015 copyhannnaa 030 copy hannnaa 017 copy Ollaan Hannan kanssa huomattu jo kauan sitten, että jokaisena koeviikkona me mennään kuvaamaan. Tällä kertaa luultiin jo, että emme ehtisi, mutta nämä kuvat on otettu viimisenä koepäivänä, joten ehdittiin.
Muuten mulla on ollut aika paljon tekemistä ja blogi on jäänyt vähän kakkoseksi. Tänään olin ratsastuskisoissa ja meni jopa ihan kivasti, ainakin ensimmäinen osuus. Sen jälkeen olenkin vaan makoillut kuolleena sängynpohjalla, mikä oikeastaan on ollut ihan mahtavaa kaikkien menojen jälkeen! hannnaa 011 copy

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten ihana blogi ja ihania kuvia, sä oot todellakin lahjakas! Onko sulla mitään tietoa mistä Hanna on tuon pöllösormuksen hankkinut, se pisti heti silmään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ensinäkin tosi paljon, tällaset kommentit on aina niin ihania! Ja pitääkin kysäistä Hannalta mistä se on, kerron heti kun Hanna vain vastaa :)

      Poista
  2. Hehe :D sormus on ostettu joiltain sunnuntaimarkkinoilta Reykjavikissa, mutta eiköhän samantapaisia löydä jostain Glitteristä tai vastaavasta liikkeestä :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista