sunnuntai 5. toukokuuta 2013

200 postaus ja arvatkaapa mitä muuta

2012-07-20 llalalalalalalaaa copyArvatkaapa mikä päivä tänään on... Jännitys tiivistyy...No blogin 1 vuotis synttärit! JEEE!! Olin ajatellut tekeväni jonkin sortin filmin tämän vuoksi, mutta kun mulla ei ole mitään videonmuokkausohjelmaa niin sai mennä näin ihan vaan tekstinä.
Elikkä haluan ensinäkin kiittää teitä kaikkia lukijoita. Teitä on 55 virallista lukijaa ja mun ymmärtääkseni myös ainakin muutamia anonyymejä ja kaikille siis suuren suuri kiitos! Ilman teitä valokuvaus olisi varmasti tänä vuonna jäänyt paljon vähemmälle ja en olisi kehittynyt niin paljon kuin nyt olen.
Tosiaankin kuvauksesta on tullut paljon hauskempaa blogin takia, vaikka jo muutenkin pidin kuvauksesta todella paljon. Haluan myös kiittää kaikkia ihania kommentteja joita on tullut vuode aikana, ja toivottavasti tulee jatkossakin.
Tämän takia ajattelin että voisin toteuttaa jonkun toivepostauksen, jos jollakin on jokin toivepostaus. Esim. kysymyspostauksen voin tehdä ja kaikkea mitä vaan keksitte. Muutenkin saa aina ehdottaa toivepostauksia.hanna jag o en fågelll 116 copynagu o fridas stuga 043KAIKKEEE 047naguu o skola 041 copykuvaustaas 066 copymat o födelseda 042 copywrummm 006 copynagu o fridas stuga 0777allllttiinng 063 copycvbnm, 234 copyMuutama kuva ja muisto vuoden varrelta

3 kommenttia: