perjantai 12. huhtikuuta 2013

It's better to feel pain, than nothing at all

skoolaaa 044 copyskoolaaa 022 copy Moi taas kaikille lukijoille(ja muille tänne eksyneille myös)! Tänään raahasin pitkästä aikaa kameran mukaan kouluun. Se aina painaa niin paljon laukun pohjalla, että en aina tykkää raahata kameraa mukana. Olen kuitenkin luvannut itselleni tulla paremmaksi ottaa kameraa mukaan, koska haluaisin aina ikuistaa kaikki hyvät hetket kuviin ja olen jo kauan sitten luvannut että varsinkin kesällä kamera tulee mukaan iihan kaikkialle!
Meillä on koulussa nytten valokuvaus kurssi menossa. Se on oikeastaan kakkosille tarkoitettu kurssi, mutta Hanna ja minä päätettiin otta kurssi jo tänä vuonna. Pitkästä aikaa tuntuu että edes yksi aine todellakin kiinnostaa ja innostuttaa! Saan tehdä sitä mitä edes vähä osaan, kerrankin näin. Meillä on siis kaikenlaisia kuvaustehtäviä, esitelmä pareittain jostain valokuvaajasta(hävettää sanoa että en osaa suunnilleen ketään valokuvaajan nimeä..) ja sitten joku kuva esitelmä omista kuvista johonkin tiettyyn teemaan. Tämän takia siis bloginkin puolelle varmasti tulossa enemmän kuvia kun saa mennä ihan koulu-ajalla kuvaamaan! Ja muutenkin kuvausinto on ihan huipussa nytten, mutta ideoita sitäkin vähemmän, ei taida mennä yksi yhteen. Oho tulipas paljon tekstiä, vaihtelua tavallisiin kahden lauseen postauksiin.
Kuvat ovat kuitenkin juuri kuva tunnilla otettuja kun Hanna ja minä mentiin pikku kuvaus retkelle. Kuvat eivät kyllä läheskään kaikki kuulu koulutehtäviin, mutta voihan siinä samalla kuvailla vähän muutakin! skoolaaa 039cskoolaaa 015 copyskoolaaa 047 copy

2 kommenttia: