maanantai 11. helmikuuta 2013

Dream big

IMG_2248c
Eilen kävin jäällä kävelemässä. Tuo jäällä käveleminen ei kuitenkaan ihan mun juttu ole, koska ajattelen aina että jää pettää. Kyllähän siellä monta muutakin käveli niin menin rohkeasti itsekkin jäälle.
Muuten olen tänään laskenut rahojani uudelleen ja uudelleen, koska tosiaankin unelmoin salamasta, koska varsinkin kun kuvaa sisällä ihmisiä, niin salama olisi hyvä. Olen jo monta kuukautta säästänyt rahaa, mutta koskaan ei tunnu olevan riittävästi. Jos jollain on kokemuksia salamoista ja tietää hyvän "ensimmäisen salaman" niin sano ihmeessä! Jatkan täällä lukemista salamoitten eri toiminnoista, ymmärtämättä sanaakaan!
IMG_2233cIMG_2254c

2 kommenttia:

  1. Olen täällä kaikessa hiljaisuudessa seuraillut blogiasi jo pitkään. Erittäin kivoja kuvia ja potentiaalia vaikka ja mihin! :)

    Salamakysymykseesi, suosittelen ostamaan sellaisen, missä voi säätää tehoja myös silloin, kun käytät salamaa irti kamerasta. Tarkista myös, että voit käyttää salamaa orjana kameran oman salaman kanssa. Vaikka se oma salama onkin suoraan helvetistä, niin sen ja orjasalaman kanssa on hyvä alkaa leikkimään ulkoisella salamalla ja opettelemaan valaistuksia.

    Itse sain joululahjaksi salaman (Canon Speedlite 320EX), ja vähän ajan kuluttua tästä totesin, ettei se toimi orjana oman runkoni kanssa (500D). Tästä syystä tilasin sitten halpislähettimen ja -vastaanottimen, koska en salamaa halunnut pitää kamerassa kiinni. Tehojakin siinä pystyy säätämään vain, kun se on kiinni kamerassa. :/

    Onneksi en juurikaan tuota kapinetta käytä, joten ei se maailmaa kaatanut, mutta jos joku toinen voi tästä ottaa opikseen niin hyvä. :)

    http://lifemusicandphotography.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon kun kerroit, ja yritän muistaa nämä asiat! Ja tosi kiva myös jos pidät blogista! :)

      Poista